logo UKW

Baza Dorobku Naukowego Pracowników UKW




Zapytanie: ZABROWARNY ADAM
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Pobierz BibTeX | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
ID: 0000037656
Rok: 2022
Autorzy: Adam Zabrowarny, Ludwik Tarachowicz, Artur Sowiński, Marek Macko
Tytuł: Study of the influence of ginger, garlic and ascorbic acid on the growth of microorganisms in drinking water
W: UK-Poland-Ukraine Bioinspired Materials Conference, 29-30th November 2022. Final programme and book of abstracts / eds. Marloes Peeters, Elżbieta Pamuła, Timothy E.L. Douglas, Patrycja Domalik-Pyzik.
Adres wydawniczy: Kraków : Polskie Stowarzyszenie Biomateriałów, 2022
Strony: 112
Charakt. formalna: SKZ
Typ dokumentu wg PBN: abstract (Abstrakt)
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UKW
Autorzy: Zabrowarny Adam (000) [ ], Tarachowicz Ludwik (000) [ ], Sowiński Artur (000) [ ], Macko Marek (MECH) [ * ] orcid: 0000-0002-8743-6602
Data rejestracji opisu: 2022-12-19, 13:59
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka UKW