logo UKW

Baza Dorobku Naukowego Pracowników UKW




Zapytanie: VARYVODA YU
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Pobierz BibTeX | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
ID: 0000016949
Rok: 2013
Autorzy: Bohdan Tsizh, O. I. Aksimentyeva, M. Čohan', Yu. Varyvoda
Tytuł: Šlâhi vdoskonaleniâ âkosti harčovoï produkciï = Ways to Improve Food Quality
W: Upravliniâ âkistû v osviti ta promnislovosti : dosvid, problemi ta perspektivi : tezy dopovidej Mižnarodnoï naukovo-praktičnoï konferenciï, Lviv, 22-24 travnâ, 2013 = Quality Management in Education and Industry: Experience, Problems and Perspectives : abtrsacts of International Scientific Practical Conference, Lviv, Ukraine, May 22-24, 2013.
Adres wydawniczy: Lviv : Lviv Polytechnic National University, 2013
Strony: 257
Tytuł-nazwa konferencji: Upravlennâ âkisiû v osviti ta promnislovosti : dosvid, problemi ta perspektivi : Mižnarodnoï Naukovo-praktičnoï Konferenciï = Quality Management in Education and Industry: Experience, Problems and Perspectives : International Scientific Practical Conference
Organizator konferencji: Lviv Polytechnic National University
Miejsce konferencji: Lviv
Kraj: UA
od dnia: 2013.02.22
do dnia: 2013.05.24
Liczba arkuszy: 0,1
Charakt. formalna: SKZ
Typ dokumentu wg PBN: abstract (Abstrakt)
Język publikacji: UKR
Praca bez afiliacji UKW
Autorzy: Tsizh Bohdan (IMA) [ ] orcid: 0000-0002-1319-1016, Aksimentyeva O. I. (000) [ ], Čohan' M. (000) [ ], Varyvoda Yu. (000) [ ]
Data rejestracji opisu: 2015-03-23, 12:04
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka UKW