logo UKW

Baza Dorobku Naukowego Pracowników UKW




Zapytanie: MUSIAŁ MONIKA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Pobierz BibTeX | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
ID: 0000017970
Rok: 2015
Autorzy: Przemysław Charzyński, Agnieszka Łyszkiewicz, Monika Musiał, Zbigniew Podgórski
Tytuł: Culinary tourism in the Cuiavian-Pomeranian Province, Poland
W: The Cultural Heritage and Its Sustainability in Europe / ed. by S. Şahin, P. Charzyński.
Adres wydawniczy: Ankara : Pegem Akademi, 2015
Strony: 69-89
ISBN: 978-605-318-095-1
Liczba arkuszy: 0,5
Charakt. formalna: RZZ
Typ dokumentu wg PBN: peer-reviewed (PUBLIKACJA RECENZOWANA); chapter-in-a-book (ROZDZIAŁ W KSIĄŻCE)
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 2.500
Praca afiliowana przez UKW
Autorzy: Charzyński Przemysław (000) [ ], Łyszkiewicz Agnieszka (000) [ ], Musiał Monika (000) [ ], Podgórski Zbigniew (GEO) [ * ] orcid: 0000-0003-1349-5674
Data rejestracji opisu: 2015-06-02, 08:31
open-access-text-version: FINAL_PUBLISHED
open-access-licence: OTHER
open-access-release-time: AT_PUBLICATION
open-access-article-mode: OPEN_REPOSITORY
Repozytorium UKW:
Link do rekordu monografii:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka UKW