logo UKW

Baza Dorobku Naukowego Pracowników UKW




Zapytanie: WOLSKA MAŁGORZATA
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Pobierz BibTeX | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/4
Rok: 2006
Autorzy: Grzegorz Kłosowski, Bogusław Czupryński, Małgorzata Wolska
Tytuł: Characteristics of alcoholic fermentation with the application of Saccharomyces cerevisiae yeasts: As-4 strain and I-7-43 fusant with amylolytic properties
Źródło: Journal of Food Engineering - 2006, Vol. 76, iss. 4, pp. 500-505
p-ISSN: 0260-8774
Charakt. formalna: AZ
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone w Journal Citation Reports, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.696
Punktacja MNiSW: 16.000
Praca afiliowana przez UKW
Inne bazy podające opis: Scopus; Web of Science Core Collection
DOI:
2/4
Rok: 2003
Autorzy: Małgorzata Wolska, Bogusław Czupryński, Katarzyna Kotarska, Grzegorz Kłosowski
Tytuł: Efektywność fermentacji alkoholowej prowadzonej przez drożdże amylolityczne I-7-43 z zastosowaniem do hydrolizy skrobi zmniejszonych dawek preparatów glukoamylazy
Źródło: Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego - 2003, T. 58, s. 50-63
p-ISSN: 0554-9043
Charakt. formalna: AP
Punktacja MNiSW: 1.000
Praca afiliowana przez UKW
3/4
Rok: 2002
Autorzy: Grzegorz Kłosowski, Bogusław Czupryński, Bogdan Sieliwanowicz, Katarzyna Kotarska, Małgorzata Wolska
Tytuł: Próby wykorzystania żytniego wywaru gorzelniczego do produkcji biogazu
Źródło: Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego - 2002, T. 57, s. 50-70
p-ISSN: 0554-9043
Charakt. formalna: AP
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 1.000
Praca afiliowana przez UKW
4/4
Rok: 2000
Autorzy: Małgorzata Wolska, Bogusław Czupryński, Katarzyna Kotarska, Grzegorz Kłosowski
Tytuł: Wpływ przechowywania drożdży gorzelniczych w stanie zliofilizowanym na ich przeżywalność, żywotność oraz stabilność cech biotechnologicznych
Źródło: Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego - 2000, T. 55, s. 67-77
p-ISSN: 0554-9043
Charakt. formalna: AP
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 1.000
Praca afiliowana przez UKW
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka UKW