logo UKW

Baza Dorobku Naukowego Pracowników UKW




Zapytanie: VARYVODA YU
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Pobierz BibTeX | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2013
Autorzy: Bohdan Tsizh, O. I. Aksimentyeva, M. Čohan', Yu. Varyvoda
Tytuł: Šlâhi vdoskonaleniâ âkosti harčovoï produkciï = Ways to Improve Food Quality
W: Upravliniâ âkistû v osviti ta promnislovosti : dosvid, problemi ta perspektivi : tezy dopovidej Mižnarodnoï naukovo-praktičnoï konferenciï, Lviv, 22-24 travnâ, 2013 = Quality Management in Education and Industry: Experience, Problems and Perspectives : abtrsacts of International Scientific Practical Conference, Lviv, Ukraine, May 22-24, 2013.
Adres wydawniczy: Lviv : Lviv Polytechnic National University, 2013
Strony: 257
Liczba arkuszy: 0,1
Charakt. formalna: SKZ
Język publikacji: UKR
Praca bez afiliacji UKW
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka UKW