logo UKW

Baza Dorobku Naukowego Pracowników UKW




Zapytanie: ORZOŁEK MAŁGORZATA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Pobierz BibTeX | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2022
Autorzy: Dorota Martysiak-Żurowska, Edyta Malinowska-Pańczyk, Małgorzata Orzołek, Bogumiła Kiełbratowska, Elena Sinkiewicz-Darol
Tytuł: Effect of convection and microwave heating on the retention of bioactive components in human milk
Źródło: Food Chemistry - 2022, Vol. 374, art. no 131772
p-ISSN: 0308-8146 e-ISSN: 1873-7072
Charakt. formalna: AZ
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone w Journal Citation Reports, wskaźnik Impact Factor ISI: 8.800
Punktacja przeliczeniowa MEiN: 200.000
Praca afiliowana przez UKW
Inne bazy podające opis: Scopus
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka UKW