logo UKW

Baza Dorobku Naukowego Pracowników UKW




Zapytanie: GŁOWACKI ADAM
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Pobierz BibTeX | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2022
Autorzy: Alan Gasiński, Joanna Kawa-Rygielska, Dawid Mikulski, Grzegorz Kłosowski, Adam Głowacki
Tytuł: Application of white grape pomace in the brewing technology and its impact on the concentration of esters and alcohols, physicochemical parameteres and antioxidative properties of the beer
Źródło: Food Chemistry - 2022, Vol. 367, art. no 130646
p-ISSN: 0308-8146 e-ISSN: 1873-7072
Charakt. formalna: AZ
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone w Journal Citation Reports, wskaźnik Impact Factor ISI: 8.800
Punktacja przeliczeniowa MEiN: 200.000
Praca afiliowana przez UKW
Inne bazy podające opis: Scopus
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka UKW