logo UKW

Baza Dorobku Naukowego Pracowników UKW




Zapytanie: BURZYŃSKA MAGDALENA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Pobierz BibTeX | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2015
Autorzy: Magdalena Burzyńska, Łukasz Kubera
Tytuł: Microbiological quality of flavored mineral waters
W: 4th Young Scientists Conference, World Water Day. Threats, Protection and Management of Water Resources, March 12-13 2015, Poznań, Poland : Book of Abstracts / ed. by Kasper Świdnicki.
Adres wydawniczy: Poznań : Collegium Biologicum UAM, 2015
Strony: 67
Liczba arkuszy: 0,1
Charakt. formalna: SKZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UKW
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka UKW